BWR online

Onafhankelijke voorzitter BWR

Het bestuur van de Branchevereniging Werkplekbeveiligingsbedrijven Railinfra heeft op 22 augustus met Jo Urlings de laatste details afgerond voor zijn benoeming tot onafhankelijk voorzitter.

Urlings kent alle ins en outs van de railbranche door alle functies die hij tijdens zijn loopbaan heeft vervuld. Hij was o.a. oprichter van het eerste werkplekbeveiligingsbedrijf in Nederland en meer dan 10 jaar Marketingdirecteur bij BAM Rail. Daarna was hij 5 jaren de President van de Europese Spooraannemers Vereniging EFRTC. Hij heeft zich in die hoedanigheid o.a. ingezet voor de voltooiing van de “CEN-norm 16704, Safety on Track During Work”, de internationale norm voor werkplekveiligheid aan het spoor. Hij is inmiddels met zijn werkzaamheden voor de BWR begonnen.

BWR is de Brancheorganisatie voor Werkplekbeveiligingsbedrijven in de Railinfra en vertegenwoordigd meer dan 85% van al het veiligheidspersoneel. De BWR heeft zitting in alle werkkamers van RailAlert. Het bestuur is blij met de komst van Jo Urlings en verwacht met hem een herkenbaar aanspreekpunt te hebben in de railinfrabranche.

Terug
Onafhankelijke voorzitter BWR